Welkom op de pagina Geluk in Jou!

Deze pagina is tot stand gekomen door Nel van Maldegem en Pauline Geluk, omdat we onze krachten hebben gebundeld en heel graag onze kennis en ervaringen willen delen met andere zelfbewuste vrouwen in de vorm van:

- Inzichtelijke en inspirerende avonden

- Meditatie avonden

- Dialoogavonden

- Spirituele avonden

 

Wij vinden het leuk om je te ontvangen in een sfeervolle ruimte en zouden graag een bijdrage willen leveren aan het Geluk in Jou.  Voel je welkom! Koffie, thee, water en wat lekkers staan voor je klaar.

De avonden zijn 1x in de maand, afhankelijk van hoe groot de vraag er naar is. 

De kosten verschillen per avond, afhankelijk van of we iemand uitnodigen, maar hier word je van tevoren over geïnformeerd. Je ontvangt ruim van tevoren van ons een uitnodiging, zodat je de tijd hebt om erover na te denken en je op te geven. Want vol is vol. Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in! 

Deze pagina is ook te benaderen via www.gelukinjou.nl

Lieve groetjes,

Nel & Pauline                                                             

Locatie: Langendam 57, Zoutelande

                                                           

Tel.: 06-48184795 / 06-49666630

Opgave via gelukinjou@gmail.com

Geluk in Jou is

Je eigen krachtige ik voelen

Inzichten hebben

Bewustzijn

Zelfliefde

(H)erkenning

Zelfvertrouwen

Spiritualiteit

Dankbaarheid

Jezelf accepteren

Grenzen stellen

Verbinding voelen

Energie laten stromen

Je innerlijk kind aandacht geven

Je eigen emoties leren begrijpen

Geluk in Jou is

Kwetsbaar durven zijn

Lezing Tom Tichelaar

op 11 februari 2019 

19.00 - 21.30 uur

te Zoutelande

 

op 11 februari 2019

 

19.00 - 21.30 uur

te Zoutelande

Lezing Tom Tichelaar

Graag nodigen wij je uit voor een prachtige meditatie. Je bent vanaf 19.15 uur welkom. Trek lekkere warme sokken aan, een vest en een makkelijk zittende broek en neem een dekentje mee.

Meditatie is al eeuwenoud, een techniek om onze geest tot rust te brengen, die heel anders is dan de staat waar we normaal in zijn. Dat betekent dat we door alle lagen van onszelf gaan om bij die staat van bewustzijn te komen. Zo'n bewustzijn kan worden omschreven als een gevoel van stilte, rust, geluk of zaligheidsgevoel. Je kunt meditatie op allerlei manier beoefenen, er is niet een de juiste manier. Ik wil jullie meenemen op mijn manier naar deze stilte in jezelf.

De kosten zijn 10 euro p.p. inclusief thee.
Maximaal 8 personen.

Je kunt je alleen opgeven via gelukinjou@gmail.com. Je ontvangt na opgave een Tikkie. Na betaling hiervan is je deelname definitief.

Je bent van harte welkom in Zoutelande!

Meditatie door Nel

13 maart van 19.30 - 21.00 uur

Klankschaalbeleving 8 april 2019  (vol) 

19.30 - 21.30 uur

Erna Nieuwstraten komt maandagavond 8 april een klankschaalavond verzorgen. Het wordt een avond van beleving, uitleg, voelen, horen, zien en nog veel meer. Laat je verrassen en kom het zelf beleven!

Trek warme sokken aan en een trui of een vest en neem eventueel een dekentje mee. Een yogamat is handig.

Er is plek voor 10 dames.
De prijs is 15 euro p.p. incl. thee

Je bent welkom vanaf 19.15 uur te Zoutelande.

Je kunt je alleen opgeven via gelukinjou@gmail.com. Je ontvangt na opgave een Tikkie. Na betaling hiervan is je deelname definitief. Je bent van harte welkom!

Deze avond hebben wij eigenaresse, Tessa Krapf van Praktijk Innergids te gast. Zij is Bewustzijnscoach en Energetisch werker.
Zij brengt de geestelijke en fysieke wereld samen.

Tessa is werkzaam geweest als speltherapeute en (gezins-) coach. Ze ervaarde dat er meer was dan alleen het aardse en voelde dat ze een ander pad moest bewandelen.
Tessa geeft als bewustzijnscoach inzicht op een verhelderende manier. Haar werk gaat uit naar het luisteren van en naar de ziel. Via haar paranormale gaven brengt zij de zichtbare en onzichtbare wereld samen.

Op deze avond is er de mogelijkheid om een foto van een dierbare mee te nemen. Of een geliefd sieraad van jezelf. Het is niet zeker of hier gebruik van gemaakt gaat worden, dus we laten ons verrassen hoe de avond gaat lopen.

Je bent van harte welkom vanaf 19.15 uur.
Thee, water en wat lekkers staan voor je klaar.
 
Het aantal personen is maximaal 10.
 

Paranormale avond (VOL)

8 mei 2019

19.30 - 21.30 uur

 
De kosten bedragen € 17,50 per persoon.We zien er naar uit om je te ontvangen op deze bijzondere avond.
 
Je kunt je alleen schriftelijk opgeven via gelukinjou@gmail.com. Na opgave ontvang je op je 06 nummer een Tikkie. Graag tot dan!

Dialoogavond Spiritualiteit

9 september 19.30-22.00 uur

Deze avond gaat over de betekenis van spiritualiteit, wat dit voor jou betekent en hoe je dit in je dagelijkse leven neerzet. Wilma Olthuis zal op deze avond ook 'n korte tarotkaartlegging voor iedereen doen n.a.v. jouw vraag. Dit mag een algemene of gerichte vraag zijn en duurt ong. 5 a 10 min.

Je bent van harte welkom vanaf 19.20 uur.
Thee, koffie, water en wat lekkers staan voor je klaar.

Het aantal personen is maximaal 10.
De kosten bedragen € 20,= per persoon.

Wij hebben er weer zin in na een mooie lange zomer!

Je kunt je alleen schriftelijk opgeven via gelukinjou@gmail.com. Na opgave ontvang je op je 06 nummer een Tikkie. Graag tot 9 september in Zoutelande!

Vrouwencirkel

(VOL)

   30 september 2019                            19.30 - 21.30 uur

Deze avond hebben wij eigenaresse, Tessa Krapf van Praktijk Innergids te gast. Zij is Bewustzijnscoach en Energetisch werker.

De innerlijke vrouwencirkel stellen jou in de gelegenheid om je te blijven ontwikkelen. Je kunt hier met gelijkgestemden praten en oefenen. Er zullen verschillende thema’s aan bod komen. We laten ons door Tessa verrassen welk thema uitgewerkt gaat worden die avond.

Je bent van harte welkom vanaf 19.20 uur.
Thee, water en wat lekkers staan voor je klaar.

Het aantal personen is maximaal 10.
De kosten bedragen € 20,= per persoon.

We zien er naar uit om je te ontvangen op deze bijzondere avond.

Je kunt je alleen schriftelijk opgeven via gelukinjou@gmail.com. Na opgave ontvang je op je 06 nummer een Tikkie.

Workshop "Luisteren naar je Intuïtie"

7 november 2019 van 19.30 - 22.00 uur

Deze avond wordt verzorgd door Scarlet le Pair. Zij gaat op een speelse wijze uitleggen wat Luisteren naar je Intuïtie inhoudt.

We hebben het allemaal wel eens: dat onderbuikgevoel wat ons vertelt dat er iets niet klopt. Dat iemand bijvoorbeeld iets achterhoudt of niet helemaal eerlijk is. Dat is je intuïtie.

En we kunnen veel meer met dit innerlijk weten dan alleen aanvoelen of er iets niet klopt. Wanneer je namelijk je intuïtie kunt herkennen, kan dat je een stabiele rustige basis geven.
Je weet dan namelijk al wanneer al hoe iets ongeveer gaat verlopen en kunt daarop anticiperen. Daardoor kom je veel meer in je eigen en rustige flow.

Tijdens deze workshop 'luisteren naar je intuïtie' ga jij meer contact maken met je intuïtie. Scarlet gaat je leren wat de kenmerken van je intuïtie zijn en hoe je deze veel beter kunt herkennen in je dagelijkse leven. Je gaat leren hoe je in kunt checken bij je intuïtie wanneer je het nodig hebt. En je gaat leren meer informatie uit je intuïtie te halen dan alleen het basisgevoel van dat er iets niet klopt.

Je bent welkom vanaf 19.20 uur.

Prijs € 20,= per persoon.

Koffie, thee en iets lekkers staan voor je klaar.

Je kunt je opgeven via gelukinjou@gmail.com, waarna je een Tikkie ontvangt via opgave van je 06-nummer.

Graag tot dan!

Hartelijke groet,
Nel en Pauline
Geluk in Jou